26 آبان 1402

آیا ضرر رساندن به اموال قابل پیگیری است

دسته بندی : کیفری | تخریب عمدی اشیا منقول یا غیر منقول متعلق به دیگری
حانیه محمدزاده
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام
من 17 سال دارم و با پدر مادرم در اپارتمانی زندگی میکنیم که حواشی زیادی دارد چند روز پیش دختر یکی از همسایه ها به قصد ازار چندین لگد به موتور من زد و این موضوع چندین بار به شکل های مختلف اعم از مزاحمت های تلفنی و ازار در کوچه خیابان برای من به وجود اورده بعد از پخش فیلم موتور در گروه ساختمان با بد رفتاری ایشان و مدیر ساختمان مواجه شدم پدر بنده هم پشت من نیست میخواستم ببینم امکان پیگیری این موضوع از مراجع قضایی هست ؟
برای تمامی اتهامات ایشان مدرک دارم

پاسخ کارآموز وکالت :

سلام .. بله با توجه به ماده 677 قانون مجازات اسلامی در حکم عمدی تخریب اموال است و قابل پیگیری می باشد .