23 بهمن 1402

مجازات تخریب عمدی خودرو

دسته بندی : کیفری | تخریب عمدی اشیا منقول یا غیر منقول متعلق به دیگری
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید
دیروز ی خانمی دوربرگردان را با ماشین جلوی من پیچید و نزدیک بود با ماشینم تصادف کنم
بوق زدم و شروع کرد ب فحاشی کردن و فحش مادر داد..و متاسفانه کنترل از دستم خارج شد و شیشه سمت راننده و آیینه رو با مشت خورد کردم و رفتم ولی ب خانم صدمه ای نزدم.
حالا میخاستم بپرسم که اگه خانم دوربین چک کنن و ابلاغیه از روی پلاک برام بیاد حکم دادگاه چی هست؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم شما به تخریب عمدی محکوم خواهید شد که اگر زیر ده میلیون تومان خسارت زده باشید مجازات آن جزای نقدی است و بیشتر از ده میلیون حبس.البته جبران خسارت هم وظیفه ی شماست.