02 آذر 1402

تخریب عمدی مال متعلق به غیر

دسته بندی : کیفری | تخریب عمدی اشیا منقول یا غیر منقول متعلق به دیگری
محمدرضا امانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام .یک فرد به جرم سرقت و آتش زدن خودرو متهم شده وثابت شده 2سال پیش به 4سال زندان و220 ملیون جریمه محکوم شده حالا بعد گذراندن 2سال زندانی و قسط بندی 220ملیون وپرداخت بموقع اقساط قاضی با آزادی مشروط مخالفت کرده و تا پایان اقساط با آزادی مشروط مخالفت میکند .و فرد شاکی با شکایت مجدد کارشناسی مبلغ رو به 450ملیون افزایش دادن ...

1 آیا کار قاضی قانونی است و چکاری از متهم برمیاد

2 .فرد شاکی خودرو سوخته رو بمبلغ 150ملیون فروخته والان 450ملیون میخاد بگیره آیا اون ماشین سوخته متعلق به متهم نیست؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

باسلام، اول در مورد افزایش قرار کارشناسی با توجه به اینکه به موجب اعتراض شاکی بوده این امر قانونی بوده و محکوم میتواند در صورتی که مدت اعتراض 10 روزه به قرار کارشناسی به اتمام نرسیده باشد به نظر کارشناس اعتراض نماید در غیر این صورت اقدامی نمیتوان انجام داد دوم در مورد اتومبیل با توجه به آنکه مالکیت آن به محکوم انتقال نیافته هم چنان مالک آن شاکی می باشد و حقی برای محکوم در مورد اتومبیل متصور نیست. لطفا درصورت تمایل به راهنمایی بیشتر تماس بگیرید.