05 آذر 1402

شکایت منقابل توهین و پیگیری آن

دسته بندی : کیفری | توهین
امین فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

یک نفر دیگر با سیم کارت من با گوشی دیگه به شخصی زنگ زده و یک جمله مسخره آمیز گفته . این تماس فقط یکبار اتفاق افتاده آیا اگر از من شکایت شود و همین یکبار باشد جرم است ؟ همچنین اون فرد شاکی برای دفاع چند پیامک توهین آمیز و کلمات رکیک فرستاده.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام پیشنهاد می گردد چناتچه علیه شما شکواییه انجام داد منقابلا شما نیز شکواییه کیفری دایر بر توهین ارایه نمایید در کل مشکل خاصی به وجود نمی اید نگران نباشید