22 آذر 1402

اقرار صریح به زنا و مجازات آن

دسته بندی : کیفری | تولید ارسال توزیع و انتشار آثار مستهجن و مبتذل به وسیله سیستم های رایانه ای و مخابراتی
شایان حیدری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر،(آقا هستم متاهل)
بدون اطلاع و رضایت بنده دوربین کار گذاشتن و فیلم را بین دوستان و خانواده زنم و‌حانواده خودم منتشر کردن
طرفین میشناسم ولی مدرکی ندارم
و سوالم اینکه از طریقی قانونی چطوری پیگیری کنم
رابطه ایی که داشتم با یک خانم که نمیشناختم ی پول دادم بهش به پیشنهاد همین دوستم که دوربین کار گذاشته ( یعنی از قبل با این خانوم هماهنگ بوده ( صرفا جهت اینکه بنده را بی ابرو کنن، ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام میتوانید شکایت کیفری ازشون کنید ولی اگاه باشید که مجبورید برای اثبات حرفاتون اقرار صریح به زنا کنید و مجازات زنا سنگین هست