05 دی 1402

جرایم سایبری و نحوه طرح شکایت

دسته بندی : جرایم سایبری | هک
مهران رستمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر.
یک ربات تلگرامی که بازی انلاین داره و خیلی شناخته شده هست
برای از بین بردن دلالی و فروش سکه و اکانتی که از خود سامانشون نباشه اطلاعاتی مثل شماره تماس و کارت بانکی و کد ملی و متن تعهد نامه و عکس سلفی میخواد تا احراز هویت رو انجام بده و کسانی که میخوان اکانت یا سکه بفروشن شناخته شده باشن و هویتشون ثبت شده باشه
و میگن که پلیس فتا گفته اینکار رو انجام بدن.
ایا انجام چنین کاری و خواستن چنین اطلاعاتی درصورتی که بقیه ربات های تلگرامی مثل نیتروسین که غول و شناخته شده هستن همچین اطلاعاتی رو نمیخوان درست و قانونیه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام ،بات تلگرام رسمی نیست و گرفتن این چنین اطلاعاتی صحیح نیست و امکان رخ دادن جرایم سایبری وجود دارد .