انسداد حساب به دلیل هک حساب و کلاهبرداری

دسته بندی : جرایم سایبری | هک
لیلا شیروانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام شخصی در سایت دیوار آگهی استخدام ادمین ارز دیجیتال زده و ادعا داشت که پول از طرف ایشون واریز میشه در حساب کاربری من خرید و فروش انجام میشه و پورسانت پرداخت میکنن و برای مبتدی آموزش دارن در چت تلگرام جهت احراز هویت عکس کارت ملی و کارت بانکی که تاریخ انقضا و cvv2پوشانده شده باشه خواستن و گفتن در صرافی ثبت نام کنم ثبت نام انجام دادم ولی اعلام کردم که احرار هویت در صرافی انجام ندادم و خواستم آموزش بدن ولی در جهت آموزش جوابی نگرفتم و روز بعد پیامک فرستادن که آنلاین باشم و بی مقدمه به حسابم 5 میلیون واریز کردن بهشون گفتم هنوز کارو بلد نیستم شماره کارت بدن تا پولو برگردونم یه شماره کارت برام ارسال کردن و پولو برگردوندم روز بعد حسابم رو مسدود کردن و مدعی شدن که کسی که پول به کارتش واریز کردم همکار من بوده و از طرف من معرفی شده و چون مشخصات منو داشتن از من شکایت کردن با توجه به اینکه نمیدونم با کی طرف هستم و فقط یه شماره ایرانسل هست که اصلا تماس بهش وصل نمیشه فقط آگهی سایت دیوار رو دارم لطفا راهنماییم کنید باید چیکار کنم ممنونم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

کاربر محترم با سلام _ با توحه به اینکه با حساب و مشخصات شما کلاهبرداری انجام شده ،باید شاکی خود را از طریق پلیس فتا پیدا کنید،و رضایت اخذ کنید و از حساب خود رفع انسداد به عمل آورید.