08 بهمن 1402

ایجاد مزاحمت برای افراد از طریق هک تلفن همراه

دسته بندی : جرایم سایبری | هک
پانیذ قمشی بزرگ
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام، یک سلبریتی که بیماری روانی داره و از وضعیت مالی خوبی هم برخورداره تلفن من و هک کرده و چون به موقعیت مکانی تلفن من هر لحظه دسترسی داره افراد بیمار و معتاد و منحرف و بسیار منفی و برای مزاحمت فیزیکی و تعقیب سمت من میفرسته، پلیس فتا اطلاعات کافی راجع به مسائل فنی گوشی و هک تلفن و دسترسی های غیر مجاز نداره و خیلی هم برای این موارد که مجرم تهدیدی نمیکنه که ردی از خودش به جا نذاره، زمان نمیذاره، من قبلا مراجعه و هزینه کردم و نتیجه نگرفتم، بهترین راهی که من بتونم شکایت کنم و نتیجه بگیرم چیه؟ چون این فرد سلبریتیه و پول زیادی هم داره علیرغم اینکه برای مسائل دیگه پرونده قضایی داره اما اثبات حرف و شهود من کار سختیه، بهترین راهی که به لحاظ قانونی میتونم نتیجه بگیرم چیه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام در مورد هک تلفن همراه با توجه به اینکه این موضوع در قانون جرایم رایانه ای جرم انگاری شده می توانید شکایت کنید اما برای روشن شدن موضوع و تحقیقات بیشتر به پلیس فتا ارجاع خواهد شد. برای ایجاد مزاحمت و آزار و اذیت همان موقع می توانید به پلیس 110 زنگ بزنید تا موضوع صورت جلسه شود و بعد به جرم توهین و مزاحمت شکایت کنید.