09 دی 1402

باسلام بنده برج8سال1400مغازه ای خریدم ومبایعنامه کردم چون سندمغازه مشاع بودتومبایعنامه ذکرکردیم

دسته بندی : حقوقی | اعتراض ثالث٬ جلب ثالث
پویا علیزاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام بنده برج8سال1400مغازه ای خریدم ومبایعنامه کردم چون سندمغازه مشاع بودتومبایعنامه ذکرکردیم که تامرحله خریدعرصه وعیان مغازه وتک برگ نمودن سندبرعهده فروشنده وسپس انتغال سندبرعهده خریدارباشد؛برج4سال جاری فروشنده سندروتک برگ کرده وبرج5به خریداروکالت فروش داده؛ولی به علت بدهی مالیاتی فروشنده،سندبه اسم خریدارانتغال نخورده وجداازاین اقای فروشنده برج5سال1400به یه بنده خدایی چک داده جاش پرنبوده اون بنده خدابرج8سال جاری چک روبرگ زده وازطریق دادگاه سندمغازه روبازداشت کرده واجرای احکام یک دوم شش دانگ سند مغازه روبه مزایده گذاشته حالاخریداربامستندات که که شامل مبایعه نامه،وکالت فروش؛استهشادمحلی،فیش واریزی،وپرداخت مبلغی بعنوان قرارتامین به امورمالی دادگاه حکم مزایده روتعلیق کرده
خواستم بدونم رای نهایی دادگاه به نفع کی میشه؟من یاکسی که ازفروشنده چک داره
درضمن فروشنده تنهایک سندبه اسمش هست اونم همین سندمغازه است

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام در متن سوال به خوبی موضوع اعتراض شما در دادگاه بیان نشده ، به نظرم شما تعتراض ثالث اجرایی طرح نمودید با این ادعا که ملک قبل از توقیف خریداری نموده اید و در هر صورت با ادله خود باید این موضوع را اثبات نمایید که سند مبایعه نامه و خریذ شما مقدم بوده و شما مالک هستید در صورت نیاز مشاور تلفنی از سایت اقدام نمایید موفق و موید باشید