13 بهمن 1402

دادخواست اعتراض ثالث اجرایی

دسته بندی : حقوقی | اعتراض ثالث٬ جلب ثالث
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر . ببخشید من یه ماشین خرید کردم از پدر خانمم سال گذشته وکالت تعویض پلاک بدون تاریخ هم گرفتم ولی متاسفانه به تازگی یکی از بچه هاشون دارن طلاق میگیرن و الان به همین دلیل عروس خانواده از ایشون هم به علت اینکه پای مهریه رو تضمین داده که 15 مثقال طلا پرداخت میکنه برای ایشون .والان توقیف اموال گرفته و این ماشین ام جز همین اموال هست حالا من سوالم اینه واقعا باید چیکار کنم با توجه به اینکه تاریخ وکالت بنده از پدر خانمم قبل این جریان هستش ایا میشه کاری کرد .

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم شما باید دادخواست اعتراض ثالث اجرایی را ا ز طریق دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.