16 دی 1402

اقاله مبایعه نامه بدون رضایت یک طرف

دسته بندی : حقوقی | تایید انفساخ قرارداد
محمد قاسمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام.مادرم و خالم در سال 90 از مادر بزرگم یک زمین خریدن و قولنامه کردن و در سال 98 پشت قولنامه رو به دلیل اختلافات خانوادگی یک اقرار نامه نوشتن که نسبت به این قولنامه هیچگونه حقی نداریم ،اما فقط مادرم و خالم امضا کردن با دوتا شاهد و مادربزرگم امضا نکرده و فسخ یکطرفه از طرف مادرم و خالم بوده، همچنین نوشته بودیم که هیچگونه وجهی برگردانده نشده در قبال این فسخ .حالا خانواده مادرم به واسطه همین اقرار نامه پشت قولنامه در دادگاه اعتراض کردن به بطلان قولنامه.حالا این اقرار نامه باعث باطل شدن قولنامه و بی حق شدن ما میشه؟. ممنون از شما

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام.اولاًفسخ نیازبه وجوددلیل فسخ داردونمی توان بدون دلیل فسخ کرد.ثانیاًآنچه توضیح دادیدبه نظراقاله مدنظربوده است که چون مادربزرگتان تاییدوامضاءنکرده واقع نشده است.بنابراین مجموعاًمعامله صحیح وپابرجاست لیکن برای دفاع دقیق برروی پرونده ازوکیل استفاده کنید.