19 دی 1402

تغییر کاربری اراضی کشاورزی

دسته بندی : کیفری | تغییر غیر مجاز کاربری اراضی زراعی و باغها
امین یزدان پناه
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باعرض سلام و وقت بخیر جهاد کشاورزی از بابت تغیر کاربری بر علیه ما در دادگاه کیفری شکایت کرد وما در دادگاه تجدید نظر تبرعه شدیم قرار موقوفی تعقیب صادر شد قابل ذکر است که دادگاه تجدید نظر با فرستادن کارشناس و شامل مرور زمان شدن این حکم را داد حالا وکیل جهاد کشاورزی ادعا میکند که بر علیه ما میتواند شکایت حقوقی داشته باشد و حکم تخریب مارا بگیرید ایا جهاد کشاوری میتواند دوباره از ما شکایت حقوقی کند

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر گرامی پرونده شما مشمول اعتبار امر مختومه است و جهاد کشاورزی شهرستان نمی‌تواند علیه شما اقدامی کند و دادخواست حقوقی هم بعید بنظر می‌رسد که مطرح شود.