21 دی 1402

برای نگارش لایحه چه اقدامی کنم؟

دسته بندی : حقوقی | خلع مشاعی
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با سلام،
من قصد نگارش لایحه ای رو داشتم،
موضوع این است که در آپارتمان ما، که سه طبقه است، یکی از واحد ها، در قسمت مشاعی( حیاط)، اقدام به دیوار کشی شیشه ای مثل بالکن در امتداد پنجره خود نموده است. در طرف مقابل، زیر پله را هم تبدیل به انبار خود کرده است. حال قصد شکایت و نوشتن لایحه را دارم.

پاسخ کارشناس حقوقی :

کاربر گرامی با سلام؛ هرگونه تصرف در مشاعات میبایست با اذن و رضایت سایر مالکین باشد و چنانچه ماذون ب اذن ایشان نباشد اشخاص ذینفع حق طرح دعوای رفع تصرف و خلع ید را خواهند داشت میتوانید بدوا اظهارنامه دهید و سپس دادخواست در این جهت مطرح نمایید نگارش اوراق قضایی امری تخصصی هست بنابر این بهتر است موضوع خود را از طریق درخواست های حقوقی سایت با احدی از متخصصین مطرح نمایید تا ضمن رزرو خدمت در اسرع وقت انجام گیرد موید باشید