14 بهمن 1402

خلع ید مشاعی و قلع و قمع ....

دسته بندی : حقوقی | خلع مشاعی
الهه محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام .قطعه زمینی به مساحت 1500 متر که 6 نفر مشاع شریک بوده ایم شخصی تمام زمین را به سه قطعه 500 متری تقسیم کرده و دران 3 قطعه ویلا ساخته و فروخته اینجانب به عنوان فروش مال غیر علیه نامبرده بابت 250 متر شکایت کردم و محکوم شده و پرونده در اجرای احکام میباشد و اجراییه صادر شده علیه محکوم علیه و تقاضای زمین خودم را از اجرای احکام کرده ام ایا الان میتوانم تقاضای تخلیه و توقیف و پلمب ویلا ها را بکنم. .ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام و احترام کاربرگرامی باعنایت به توصیحات جنابعالی بنطر میرسد با عنایت به مالکیت مشاعی زمین و تصرفات غیرقانونی توسط احد از مالکین بله می توانید دادخواست خلع ید مشاعی و قلع و قلع مطرح نمایید. موفق باشید