21 دی 1402

چت با نامحرم چه حکمی دارد؟

دسته بندی : کیفری | ارتکاب فعل حرام
Faranak Zangene
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید من 23 سالمه دوتا فرزند دارم مدت کوتاهی در گروه چت تلگرام بودم ک وقتی ک ویس کال گپ بود رفته بودم رو کال و پسری ازم پرسید با من ازدواج میکنی و من در جواب گفتم خیر من خودم رل دارم همسرم اینهارو شنیده و منو کتک زد و الان حدود 8 روزه خونه پدرمم و همسرم دادخواست طلاق داد و مشاوره رفتم یک جلسه همسرمم تو جلسه خودش گفته نمیخوام دیگه اونو و میخوام طلاق بدم خواستم منو راهنماییم کنید و بگید جرم چت تو گروه چیه توروخدا منو راهنماییم کنید و کمکم کنید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

در صورت اثبات مطابق ماده 637قانون مجازات اسلامی مجازات شلاق تا 99 ضربه را خواهد داشت و عنوان چت با نامحرم در فضای مجازی در این ماده پیش بینی شده است