25 دی 1402

خلع ید،تقسیم ودستورفروش

دسته بندی : حقوقی | خلع مشاعی
محمد قاسمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

بله ایشون سندگرفته اندسهم الارث برادرم. رابه عنوان مهریه شان سندتک برگ گرفتن برای 13 مترتقریبآ کل ملک 150 مبراست ما می‌خواهیم سهم ایشون روبدیم ولی اذیت میکنن ومبلغی بیشتراز مبلغ قانونی است ولی اجرای خلعیت گرفتن وپیام میدن اگر باکتری حداقل 50 تومن راضی میشین خونه روپلمپ نمیکنم وگرنه بامآمورکلانتری پلمپ میکنیم مگه نبایدابلاغیه بیاد چه جوریه آخه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام.اولاًبرای اجرای خلع ید ابتدااجرائیه صادروبه شماابلاغ می شودوسپس اجرامی شود.ثانیاًشماهم دادخواست افرازدراداره ثبت بدهیدوسپس دردادگاه دستورفروش بگیریدوملک رابه فروش می گذارندوسپس خودتان سهم زن برادرتان رابه قیمت کارشناسی بخرید.