29 دی 1402

زوج هستم. 4٠ ساله. زوجه دادخواست طلاق به دلیل عسر و حرج داده اند

دسته بندی : کیفری | دسترسی غیر مجاز به داده ها و سیستم های مخابراتی یا رایانه ای
پویا علیزاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام و احترام و خسته نباشید

زوج هستم. 4٠ ساله. زوجه دادخواست طلاق به دلیل عسر و حرج داده اند. ایشان بدبینی شدید دارند و با ادعای واهی خیانت بنده، لیست مخاطبین گوشی بنده را به طریقی که نمیدانم بدست آورده اند و با شماره های مخاطبین بنده تماس میگیرند و هدفشان پیدا کردن کسی است که با بنده رابطه داشته است!
رفتار و تماس های ایشان باعث ضرر به حیثیت و آبروی بنده شده است. با چه عنوانی میتوانم از ایشان شکایت کنم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام مخاطب گرامی اگر به طور غیرمجاز به دفترچه مخاطبین تلفن همراه شما دسترسی پیدا کرده و نیز رمز گوشی را بدون اطلاع شما و بدون اذن شما باز نموده باشد با حصول شرایطی جرم دسترسی غیر مجاز می باشد و نیز اگر مخاطبین شما را کپی برداری در فضای مجازی کرده باشد با حصول شرایطی سرقت در فضای مجازی می باشد ، همچنین اگر به شما جرمی مثلا رابطه نامشروع نسبت بدهد مرتکب جرم افترا شده است که با وجود ادله مثل شهادت همان افرادی که با ایشان تماس گرفته به نظر می توانید اقدام نمایید .