01 بهمن 1402

فسخ معامله به دلیل تدلیس

دسته بندی : حقوقی | تایید فسخ قرارداد (غیرمالی)
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

من 2ماه قبل ماشینی خریدم با مشکلات بدنی که فروشنده گفت پدر قولنامه اش نوشتیم حالا ماشین هیچ تصادفی در دست خودم نداشته و تصمیم فروش گرفتم فهمیدم که چپی است پستون هاش تعویض شده و به من نگفته و ماشین دیگر هیچ قیمتی ندارد به جز اوراقی

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی اظهارنامه برای فروشنده بفرستید و فسخ معامله را اعلام کنید و سپس دادخواست تنفیذ فسخ دهید.فقط هر چه سریعتر اقدام کنید چون خیارات فوری هستند.