03 بهمن 1402

نحوه شکایت بابت قصور در حادثه و پیگیری

دسته بندی : کیفری | سایر دعاوی
امین فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
شوهرخواهر‌ بنده دو روز ‌پیش درحال عبور از پیاده‌رو بوده که دیوار یه ساختمون قدیمی (ظاهرا‌ کارگاه صافکاری هستش) ریزش می‌کنه روش، زیر آوار میمونه و فوت میشه. این کارگاه هم که دیوارش ریخته ظاهرا وراثتیه و به اسم وراث‌هستش. تنها کاری که فعلا انجام شده صورتجلسه توسط پلیس هستش.
میخواستم بدونم پروسه‌‌ی انجام شکایت چجوری هست، به چه نحوی شکایت بکنیم‌ که بهترین نتیجه رو بگیریم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام سریعا به دفاتر خدمات قضایی مراجعه بابت عدم رعایت نطامات و قصور از مسببین شکایت کیفری ارایه کنید