06 بهمن 1402

حمل بشکه مشروب الکی چه مجازاتی دارد؟

دسته بندی : کیفری | ارتکاب فعل حرام
عبدالمجید عبدی دزفولی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با عرض سلام من چهارماه پیش توی ماشینم بشکه عرق البته بکشه ای آب معدنی منظورمه پیدا کردن الان بعد از چهارماه ابلاغیه اومده فردا باید برم دادگاه خیلی میترسم اولین بارمه میخواستم بدونم حکمم چی هست بهم گفتن نقدی هستش میخواستم بدونم ی بکشه کوچیک چقدره جزای نقدیش؟؟لطقا کمکم کنید خیلی میترسم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام .باتوجه باینکه برای اولین بار این اتفاق افتاده خب از این جهت خوب است ولیکن این بشکه برای خرید و فروش بوده یا فقط حامل آن بوده اید و یا شغل شماست و یا اینکه شرب خمر کرده اید متفاوت برخورد می شود لذا من حیث المجموع نگران کننده نیست و اصلا نگران نباشید صادقانه با مقامات قضایی همکاری کنید تا از تخفیفات لازم برخوردار شوید موفق باشید.