10 بهمن 1402

آیا می‌توانم شکایت در خصوص مزاحمت ازین آقا داشته باشم

دسته بندی : کیفری | مزاحمت برای بانوان و اطفال در اماکن عمومی یا معابر
Faranak Zangene
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
من متاهلم با ی آقایی ب مدت 2 ماه دوس شدم و هیچ رابطه ای جز بیرون رفتن کوتاه نداشتم و من بهشون گفتم متاهلم الان ایشون ول نمیکنه و مزاحمت ایجاد میکنه یا زنگ میزنه پول میخاد یا میگه باید هرموقع خونه خالی شد بهم بگی
به همسرم اطلاع دادم تماس گرفتن ولی اون بمن تهمت زد و ب همسرم گفت پسر میاره خونه و..... من چیکار کنم شکایت کنم دستم به جایی بندمیشه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

بله میتوانید بجرم مزاحمت ، اخاذی و تهدید از ایشان شکایت کنید