10 بهمن 1402

آیا تعویض پلاک را انجام دهم با توجه به شکایتی که کردم ؟

دسته بندی : حقوقی | تایید انفساخ قرارداد
Faranak Zangene
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر. درتاریخ1402/11/06خودروپرایدازدلال ماشین قولنامه خریداری کردم درقولنامه نوشته شاسی وموتورسالم وخودر و به شرط سلامت میباشددرتاریخ 1402/11/08خودرو کارشناسی شدگفت شاسی جوش خورده وترک دارداظهارنامه برای فروشنده فرستادم برای فسخ. سؤال
فروشنده وکالت تعویض پلاک داده که فقط5روزمهلت داردالبته صاحب پلاک شخص دیگری می باشدمی خواهم فردا 1402/11/11 برای شکایت اقدام کنم آیا تعویض پلاک انجام دهم یانه؟ انجام دادن تعویض پلاک نشان دهنده قبول معامله نیست؟ حق فسخ راازخودم سلب نمی کنم باتوجه به شکایتی که قبل از تعویض پلاک انجام دادم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با توجه به معیوب بودن خودرو میتوانید از خیار ات قانونی استفاده نموده و معامله را فسخ نمایید بانضمام کلیه خسارات و ضرر و زیان قانونی ، در مرحله اول تایید فسخ را باید از دادگاه بگیرید و بهتر است تعویض پلاک انجام ندهید چون با انجام آن بطور ضمنی معامله را تنفیذ کردید