11 بهمن 1402

عدم پرداخت مطالبات از سوی شرکت

دسته بندی : حقوقی | تایید انفساخ قرارداد
فریبرز ذوالفقاری
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام
برا مشاوره حقوقی سوالی دارم
برای ثبت یک شرکت خدمات کشاورزی قبول کردم مدرکمو در اختیار بزارم و یک سری برگه دادن امضا کردم
پولی که قرار بود بگیرم هنوز ندادن و امروز فردا میکنن مبلغشم هی کم میکنن
حالا چطوری میتونم جلوی روند ثبت شرکت رو بگیرم؟
اصلا اون امضاها چقدر برام دردسر ساز میشه؟
تشکر

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی شما در صورت که قراردادی با آن شرکت بسته آید می توانید مبلغ مطالبات خود را از طریق دادگاه مطالبه نمایید در غیر اینصورت باید طی اظهارنامه درخواست استرداد مدارک خود را نمایید در صورت تمایل جهت نگارش دادخواست از طریق همین پنل درخواست نگارش توسط بنده را ارسال بفرمایید