11 بهمن 1402

احتیاب سوابق بیمه ای

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | الزام به پذیرش و احتساب سوابق بیمه ای
سجاد پرویزی
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر،بنده 15 سال و 6 ماه سابقه بیمه نیروهای مسلح دارم و بازخریدشدم.میخواهم سوابق بیمه ام رابه تامین اجتماعی منتقل بدم.میزان اخرین حقوق دریافتیم 14 ملیون بوده است.ماوالتفاوت آن چقدر است که باید بنده واریزکنم.ممنون میشم راهنماییم کنید.

پاسخ کارآموز وکالت :

جهت اطلاع از مابه التفاوت لاید به تامین تجتماعی محل سکونت واحد کارسناسی مراجعه فرمایید