دعاوی اداره کار و امور اجتماعی

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | الزام به پذیرش و احتساب سوابق بیمه ای
غلامرضا قربانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

در صورتیکه کار فرما در شعبه اجرای احکام به قولش عمل نکنه و فرصت اعتراض به رای در دیوان گذشته باشه، دیگه هیچ اقدامی برای اعتراض به رای نمیشه کرد؟ چون رای به نفع من صادر نشده بدلیل مسدود بودن حساب کارفرما 2 سال از 5 سال همکاری من احراز نشده. 2- در صورت اعتراض در دیوان کارفرما بعد از چه مدتی مطلع خواهد شد؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

اگر دلایل مدارک جدید دارید می‌توانید مجدداً نسبت به بررسی سوابق خود اقدام نمایید در اداره کار و مانع طرح مجدد جدید نیست اگر در دیوان اقدام نمایید طبیعیست که شما دعوا را به طرفیت اداره کار و امور اجتماعی نه کارفرما وایشان با پیگیری مطلع خواهند شد