14 دی 1402

برقراری ببمه باتوجه به ازدواج

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | الزام به پذیرش و احتساب سوابق بیمه ای
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام
بنده خانومی مطلقه هستم یکساله که جدا شده ام و به تازگی با شخصی دیگر نامزد کرده ام سوال من اینه که از اداره بیمه پیگیر موضوع ازدواج من هستن چون بیمه من تحت پوشش بیمه مادرمه میخواستم بدونم آیا این نامزدی و صیغه نامه که در دست داریم قابل استعلام می‌باشد یا خیر؟من نمیخوام بیمم قطع بشه چون مریضم و نیاز به ادامه درمانم دارم خیلی نگرانم اگه میشه زودتر جواب بدید وکلای عزیز ممنون

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام - کاربر محترم اگر زوجه بیمه زوج شود قابل پیگیرب میباشد مگر تحت بیمه مادر باقی باشید