13 بهمن 1402

ابطال قرارداد اجاره موقوفه

دسته بندی : حقوقی | ابطال اجاره نامه
فریبرز ذوالفقاری
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام من از یکی زمین خریدم حالا یکی اومده اجاره نامه از اداره اوقاف داره من قولنامه ایی دستی خریدم ولی تو قولنامه نوشته شده که هرکس پیدا شد همه‌ی خرج اون طرف بده حالا اونی ک اجاره داره اومده بهش 20روز وقت داده که مثل همین زمین بهش بده ولی اون دنبال راهی که اجارشو باطل کنه اون طرف که اجاره داره وکیل من باید چکار کنم من تو زمین کارگاه زدم دوتا خونه ساختم

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی شما باید بدوا اظهارنامه ای خطاب به فروشنده ملک دایر بر مشکل بوجود آمده ارسال نمایید وضمنا مدارک ومستندات مستاجر را هم بررسی نمایید در صورت صحیح بودن قرارداد اجاره با اوقاف شما باید درخواست ابطال معامله و استرداد وجه ومطالبه خسارت علیه فروشنده مطرح نمایید