19 بهمن 1402

حضور در محل سکونت موکل با توجه به شرایط فیزیکی موکل

دسته بندی : جرایم پزشکی | سایر دعاوی
عباس جاوید
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام.وقت بخیر.در خصوص انجام طلب حق و شروع پروسه برای زنده کردن حق خود و مادرم نزد وکیلی که از وکلای نام دارهستند یک جلسه رفتم .قرارشد جلسه بعد با مادرم بریم نزدشون که در اثر حادثه ای مادرم فعلا توانایی راه رفتن ندارن و بستری هستن(شکستگی استخوان).حالا باید اون کار روند خودشو طی کنه و به ایشون و حرفه و تجربه اشون نیازمحدین.آیا میتونم جعت این ملاقات حضوری از ایشون تقاضا کنم گه ایشون تشریف بیارن منزل مادرم جهت اخذ وکالت و پیگیری کارها؟چون هرچه زمان به این موضوع بخوره و طولانی تر بشه به ضرر مادرم هست؟خواستم بدونم این خواهش من بی جا هست؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام و احترام تنظیم قرار داد الکترونیک وکالت بصورت الکترونیکی می باشد و نیازی به حضور نمی باشد جلسه حضوری به تفکر وکیل بستگی داشته در صورت لزوم امکان همکاری دارد.