22 بهمن 1402

استعلام شماره تلفن های شخص و مکان یابی bts

دسته بندی : جرایم سایبری | سایر دعاوی
عباس جاوید
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من جدا شدم و یک پسر 4 ساله دارم که پدرش نمیزاره ببینمش
شکایت کردم قاضی ایشون رو محکوم کرد و قرار بر این شد که ماهی 2 روز با من باشه طبق توافق خودمون اما باز ایشون انجام ندادن و مانع میشن که بنده دوباره اقدام قانونی کردم و اجراییه حکم گرفتم
که شامل توقیف اموال و بعد هم حکم جلب میشه ولی دادگاه به من گفتن باید حتما از ایشون آدرس داشته باشم ولی من اصلا اطلاعی از آدرس همسر سابقم ندارم و نمیدونم کجان الان باید چیکار کنم ؟آدرسی که در ثنا تبت کردن اشتباه است و اصلا اونجا زندگی نمیکنه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام و احترام از طریق استعلام شماره تلفن های شخص و مکان یابی bts آدرس دقیق مشخص میشود.