24 بهمن 1402

در مقابل تهدید ب ادعای تجاوز چه اقدامی کنم؟

دسته بندی : کیفری | تجاوز به عنف
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

بنده مجردم بایک خانم مطلقه ومجرد دوست شدم چندین بار به خونه بنده اومد وبا هم رابطه داشتیم ایشون بار آخری که به خونه من اومد گوشی موبایلی ازخونه بنده سرقت میکنه ام کارتون گوشی دست خودمه درهمیاب 24 ردیابی گوشیم متبت شده وبعد فهمیدم ایشون برداشته. ایشون منو تهدید میکنه اگه شکایت کنم برا گوشی میگم به من تجاوز کردی یوه استفاده کردی پیماتو دارم که گوشیو به من هدیه دادی من الان چکار کنم به گوشیم برسم

پاسخ کارشناس حقوقی :

کاربر گرامی با سلام؛ برای الزام ایشان ب استرداد مال مسروقه تنها راه شکایت کیفری سرقت یا طرح دعوای حقوقی با دادخواست مرتبط هست ادعای تجاوز ب همین راحتی اثبات نمیشود و در صورت وجود پیام هایی مبنی بر تمایل ایشان ب ادامه ارتباط اصل بر این هست که رابطه با رضایت طرفین واقع شده است که هردو نفر مجازات میشوند موضوع تجاوز حسب این موارد غیر قابل اثبات هست.اگر محتوای پیام های شما دلالت بر هدیه دادن یا اصطلاحا هبه گوشی ب ایشان ندارد میتوانید حسب مورد شکایت کیفری مطرح نمایید و ب مدعای ایشان توجهی نکنید.همچنین حتی بفرض هبه و هدیه امکان رجوع از ان و استرداد مال موهوب وجود دارد موید باشید