24 بهمن 1402

آیا می‌توانم در خصوص تهمت لواط شکایت کنم

دسته بندی : کیفری | ارتکاب فعل حرام
Faranak Zangene
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

جرم تهمت لواط به دونفر که شما دونفر باهم لواط انجام دادید ؛هرکدام جدا جدا از من شکایت میکنند و جرمش چیه؟تاچه مدت زمان حق شکایت زمان دارند ؛ چون چند روز دیگه میشه یکسال ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

تحت عنوان قدف می‌توانند شکایت کنند باستناد ماده 250 قانون مجازات اسلامی و مجازات آن 80 ضربه شلاق است ، قذف نسبت دادن زنا یا لواط به شخص دیگر است که حقیقت ندارد و افترا و تهمت می‌باشد