27 بهمن 1402

آیا ایرادات خودرو فروخته شده برای فروشنده عواقب کیفری دارد؟

دسته بندی : حقوقی | اعلام بطلان معامله
عبدالمجید عبدی دزفولی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

من ماشینی فروختم وحالا خریداربابت خیارعیب ازمن شکایت کرده ،کارشناس تشخیص داده عیب ماشین مربوط به قبل معامله هست،گفته سنسورهای خودروخراب هست،خواستم بدونم آیا لوازم مصرفی ماشین که شامل سنسورهاهم می شود حق مسلم داد،وبابت این شکایت زندانی هم برامن درنظرمی گیرندیانه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام خیر. نگران نباشیدعواقب کیفری برای شما ندارد. مضافا اینکه می توانید به نظریه کارشناس در مهلت قانونی اعتراض کنید موفق باشید.