وکالت بلاعزل و انتقال مال غیر

دسته بندی : حقوقی | اعلام بطلان معامله
زهرا نادری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
بنده ماشین همسرم رافروختم ولی خودم به نام خودم قولنامه نوشتم باخریدارالانم خریدارمقداری ازپول روکه قراربودواریزکنه واریزنکرده همسربنده هم به ایشان وکالت داده ولی قولنامه که اصل مبلغ داخلش ذکرشده توسط خریداردزدیده شده ومدرکی ندارم چطورمیتونم شکایت کنم وآیابنده میتونم خودم شکایت کنم به جای همسرم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام اگر همسرتان وکالت بلاعزل به خریدار نداده وکیل را عزل و خودش ابطال معامله بین شما و خریدار اقدام تا بتوانید ماشین را مسترد نمایید و شما هم در جلسه دادرسی فیش واریزی و ... را حاضر و ادعای همسرتان را تایید تا بتوانید رای بگیرید