حتی اگر کهولت سن داشته باشه و انتقال زمینهای کشاورزی هم با وکالت برادرم انجام شده و حتی اینکه در قبال این نقل و انتقال پولی دریافت نشده باشه

دسته بندی : حقوقی | اعلام بطلان معامله
پویا علیزاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

حتی اگر کهولت سن داشته باشه و انتقال زمینهای کشاورزی هم با وکالت برادرم انجام شده و حتی اینکه در قبال این نقل و انتقال پولی دریافت نشده باشه یعنی یه جورایی کلاه برداری قانونی انجام داده. ولی پدرم میگه بیاییم ما ادعا کنیم .پدرم اقرار می‌کنه که پول دریافت نکرده.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام اگر معامله صوری بوده و پدرتان قصد انتقال نداشته و پولی دریافت نشده با داشتن ادله کافی و با حصول شرایطی پدرتان می تواند دادخواست بدهد و بطلان آن قرارداد و سند ...را بخواهد ..موفق باشید