معاملات ربوی و بازپرداخت پول

دسته بندی : حقوقی | اعلام بطلان معامله
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر، بنده دست یک مغازه دار لوازم خانگی مبلغ 600 میلیون تومن چک دارم البته جنسی بابت پول تحویل نگرفته ام و ایشان فقط فاکتو صوری صادر کرده و پول داده (ربا ) و البته من اصل پول را پرداخت کرده ام ولی سندی ندارم که ثابت کنم پرداخت کرده ام چون بیشتر لوازم خانگی به ایشان داده ام و الان هیچ پولی ندارم بدم حالا چک ها را برگشت زده و حساب های من مسدود شده لطفا راهنمایی کنید چکار باید بکننم بشدت زیر فشار روحی و روانی هستم
بنده معلم هستم 15 سال سابقه رسمی آ پوزش وپرورش

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام اگر اصل معامله ربا بوده اعلام بطلان رو میتونید از دادگاه درخواست کنید و بازپرداختی های خودتون رو باید اثبات کنید مثل فیش بانکی شاهد و...