01 اسفند 1402

اقدام بعدی مالک مال بعد از صدور حکم قطعی مبنی بر بطلان معامله نسبت به مال وی

دسته بندی : حقوقی | اعلام بطلان معامله
مهسا آخانی
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

باسلام و احترام ، دادخواست بطلان مبایعه نامه بدلیل جعل امضای مالک ، بر علیه شهود و خریدار (بدون مشخص شدن جاعل) اجابت و حکم قطعی شده است. البته خریدار در جلسه بررسی گفته بود زمین را از یکی از شهود خریده است ولی دلیلی برای اثبات ادعایش ارائه نداد ،چند معامله بعد از معامله اول نیز صورت گرفته و درنهایت سند ثبتی صادر شده است اقدام بعدی مالک چه باید باشد ؟

پاسخ کارآموز وکالت :

کاربر محترم با سلام شما می بایست ضمن دادخواست اعلام بطلان معامله ، خواسته ابطال سند مالکیت را مطرح می کردید. شما می بایست مستند به حکم قطعی صادر شده دادخواست اعلام بطلان سایر معاملات انجام شده روی مال موردنظر و نیز ابطال سند مالکیت صادر شده را مطرح نمایید.