اعلام بطلان معامله عادی

دسته بندی : حقوقی | اعلام بطلان معامله
محمد قاسمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام .پدر بزرگ من دارای 5 فرزند هستن 2 دختر و 3 پسر یک پسر شهید میشه یه پسر هم سال 89 فوت میشن خودشون هم سال 97 فوت میکنن .پدر من در زمان جوانی به خاطر اینکه تغییر مذهب دادن و سنی شدن از خانواده طرد شدن و پدربزرگم اونو از ارث محروم کردن و برای اینکه اون یکی پسرش فوت شد برای اینکه چیزی به ارث نمونه برای پسرش 14 هکتار زمین که الان هر هکتارش 10 میلیارد تومن هست رو به قیمت 21 میلیون سال 91 به نام دختراش میزنه ویک خانه 200 متری به نام بچه های پسرش ک ما باشیم و ما تا الان در جریان فروختن باغ به دختراش نبودیم و تازه باخبر شدیم که زمین ها را مفت به عمه ها فروخته که به پدر ما نرسه و قضیه دیگه هم اینکه تمام این باغ ها با پول پدر و عمویی ک فوت شدن در زمان جوانیشون خریداری شده و با خیال اینکه در نهایت باغ ها به خودشون میرسه هیچ رسیدی نگرفتن از پدربزرگ و با وعده وعید پدر بزرگ ک این باغ ها در نهایت به خودتونه و عمه ها در خرید باغ ها هیچ کمکی نکرده بودن .آیا راهی وجود نداره بتونیم باغهامونو پس بگیریم (عمه ها هم میگن چون پدر شما بخاطر تغییر مذهب ابرو خانواده رو برده سواستفاده کردن از موقعیت)

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام ووقت بخیر.اگربتوانیدعکس یاکپی ازمبایعه نامه عمه هابگیریدآن وقت می توان گفت که آیاامکان ابطال مبایعه نامه های ایشان وجودداردیاخیر.درصورتی که موفق شدیدعکس یاکپی بگیرید،ازقسمت مشاوره تلفنی بابنده تماس بگیرید.موفق باشید