08 اسفند 1402

امکان اعلام بطلان معامله انجام شده در سال ۱۳۸۵

دسته بندی : حقوقی | اعلام بطلان معامله
مهسا آخانی
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام. وقت بخیر. سال 85 که ملک موروثی پدرم توسط برادرانم بفروش رسید من زیر 18 سال سن داشتم و آگاهی نداشتم امضا کردم. اجازه دادستان هم نبود. من الان می‌توانم روی این مساله اقدام جبران خسارت کنم؟

پاسخ کارآموز وکالت :

کاربر محترم با سلام در معامله انجام شده با توجه به اینکه حضرتعالی به سن رشد نرسیده بودید و با توجه به اینکه فروشنده در زمان انعقد می بایست اهلیت داشته باشد و شما فاقد این مهم بودید امکان اعلام بطلان معامله وجود دارد