11 اسفند 1400

دعوای ابطال مالکیت به دلیل رعایت نشدن شرایط قانونی

دسته بندی : حقوقی | ابطال سند رسمی (موضوع سند ملک)
ناصر روحی زاده
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام اینجانب زمینی از شخصی یک سال پیش خریداری کردم و اون شخص از دهیاری و شورا خریداری نموده بود و مبلغی را به آنها پرداخت و انها برگه ای با مهر و امضا به ایشان تحویل داده اند با توجه به اینگه فروشنده در بنیاد مسکن پرونده تشکیل داده بود برای اخذ وام و در حال بررسی بود بنده در ادامه موفق به گرفتن پروانه‌ ساخت از دهیاری به اسم صاحب قبلی شدم و دو طبقه تاکنون ساخته ام و حالا که رفتم برای گرفتن برگه مربوط به تغییر در نقشه که باید به تایید دهیار برسد شورای جدید روستا میگه دهیار و شورای سابق تخلف کردن و زمین رو بدون مزایده به فروشنده بنده فروختن و دیگه ما به اون زمین خدمات نمیدیم و از دست شورا و دهیار سابق شکایت کردیم و شما باید زمین رو پس بدی
حال انکه در طی این چند ماه گذشته که من مشغول ساخت بودم کسی به نگفت نساز مشکل داره یا ... و حتی من چندین بار کارهای اداری مربوط به دهیاری و بنیاد مسکن رو به راحتی انجام می‌دادم ولی الان اینا اینجوری گرفتار اینا شدم
سوال من اینه ایا ممکنه اینا تو دادگاه زمین رو که من دو طبقه اسکلت بتونیش تمام شده پس بگیرن یا نه
شورای جدید میگه ما زمین رو پس میگیریم و تو برو خسارت خودتو از فروشنده زمین بگیر
تمام مراحل خرید من قانونی بوده
ساختش قانونی و با مجوز ساخت بوده
برگه فروشنده زمین هم کاملا با امضا و مهر اعضا شورا و دهیاری بوده لطفا بگید میتونن زمین رو پس بگیرن

پاسخ کارآموز وکالت :

سلام ایشان چنین حقی را ندارند و شما طبق قانون و مقررات اقدام به چنین عملی کرده اید.