16 اسفند 1402

شکایت رابطه نامشروع دون زنا

دسته بندی : کیفری | ارتکاب فعل حرام
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام.مدتی قبل از بنده بابت رابطه نامشروع دون زنا شکایت شد.
از من یه دست نوشته به زور تهدید گرفتن.و به دادگاه ارایه دادن.
اما توی دادگاه اول ثابت نشد و من تبرئه شدم.
اما دوباره فرستادن دادگاه تجدید نظر.
من چه جوری میتونم بفهمم دیگه با چه مدرکی اینکارو کردن؟
به نطرتون نتیجه چی میشه؟
چه جوری حرف بزنم که حکم اولی تایید بشه؟
رابطه ما فقط پیامکی بوده.و توی پیامک هیچکدوم از کلمات جنسی مثل بوس و بغل استفاده نشده.
به نظرتون چی میشه.
و چی جوری بحرفم توی جلسه رسیدگی
ممنون میشم کامل بگید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

شما از طریق وکیل میتونید مطلع بشید که در پرونده شما چه لوایحی هست و چه دستپراتی صادر شده تا به شما کمک کنند برای دفاع بهتر یا ارسال لایحه