19 اسفند 1402

مزاحمت فرزند برای خانواده

دسته بندی : کیفری | مزاحمت
مهدی جعفرزاده مزاری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام . برادری دارم که 3سال هست به شیشه معتاد شده و به گفته خودش قبلا هم از قرص استفاده میکرد . بعد از متوجه شده و استفاده از مشاوران و دکترها که سه سال هست در کمپ و دکتر حمایتش میکنیم متاسفانه ترک نکرده و با اینکه می دانیم بعضی از کارها به هنگام مصرف مواد شاید از ایشون سر بزند ولی بعضی کارها را آگاهانه میکند . بعد از 3 سال که پدرم و من کلی هزینه ایشون رو دادیم الان تازه از کمپ اومده و میگه من ترک نمیکنم و آبروتون رو تو محل خواهم برد و شیشه پنجره ها رو میشکنه و یا گواهینامه که ندارد خودسرانه ماشین پدر رو برمیداره و میره بیرون . در کل کارش شده آزار و اذیت پدر مادر پیرم و یا تلکه کردن و قتی هم که باهاتش صحبت میکنیم کاملا آگاهانه این کارها را انجام میدهد . متاسفانه در قانون هم بعد از انتقال به کمپ نهایت 2 ماه نگه میدارند اون هم با کلی هزینه که ماباید متقبل بشیم و بعد آزاد و روز از نو وروزی از نو . هر موقع هم که پول بهش ندهیم شیشه پنجره ها را میشکند و یا در ساختمان دادوبیداد میکند و .... حال میخواهم بدانم که راه حل قانونی برای برخورد با چنین افرادی چیه و چطور باید اقدام کنیم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام در درجه اول با صحبت وروان کاوی ومشاوره با روانشناس وبعد از لحاظ حقوقی به عنوان آخرین راه میتوانید به محض مزاحمت با 110 تماس بگیرید وچندین شکایت داشته باشید و با پیگیریهای مستمر شما، بازداشت شود شاید که تنبیهی موثر باشد