اثبات مالکیت و مزاحمت

دسته بندی : کیفری | مزاحمت
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

درود بر شما
وقتتون بخیر سوالی داشتم اگر امکان پاسخگویی را داشته باشید و وقت گرانبهای خود را در اختیار بنده بذارید ممنون لطفتون میشم
اگر فردی با دیوار نویسی بر روی ملک بنده ادعای مالکیت کند آیا راه قانونی وجود دارد که از آن فرد در دادگاه شاکی بشوم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام وقت بخیر ایشون همچین حقی ندارند و شما میتونید شکایت کیفری ثبت کنید اگر مدعی مالکیت هستند باید از طریق دادگاه اقدام کنند. برای نگارش شکواییه میتونید تماس بگیرید که متضرر نشید