20 اسفند 1402

مطالبه اجاره بها بیش از قیمت عادله

دسته بندی : حقوقی | موجر ومستاجر
سهیل فیضی عظیمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

درود بر شما چندین سال بصورت شفایی مغازه پدری را اجاره کرده ام . در حال حاضر پس از فوت پدر مابقی وراث تقاضای وجه اجاره خیلی بیشتر از عرف محل را دارند ولی بنده قادر به پرداخت بیشتر از عرف ندارم . با این وجود مابقی وراث میگن نمیتونی تخلیه کن. چه راهکاری برای دفاع از حق خود و پرداخت اجاره عرف و حفظ کاسبی خودمو دارم ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام مبلغ اجاره بها با رضایت تمام وراث تعیین خواهد شد و چنانچه خارج از عرف باشد میتوانید درخواست تعدیل اجاره بها را مطرح نمایید جهت دریافت مشاوره تخصصی میتوانید از طریق همین پنل تماس حاصل نمایید.