21 اسفند 1402

امکان فسخ قرارداد در صورت معیوب بودن مبیع

دسته بندی : حقوقی | تایید فسخ قرارداد (مالی)
هانیه کارگرمتو
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
در اینستاگرام پیجی اقدام به فروش لباس کرده بین مبلغ 5 تا 10 میلیون تومان، مدل لباس انتخاب میشه از سوی خریدار و اندازه های خریدار به فروشنده داده میشه تا به اندازه خریدار لباس برش و سپس دوخته و نهایتاً پس از یک تا دو ماه تحویل داده بشه.
وجه لباس کاملاً پرداخت شده، اندازه لباس به فروشنده داده شده، لباس پس از مدتی تحویل گرفته شده،
الان ده سانت آستین لباس کوتاه است، با این هزینه صورت گرفته و زیبایی کار که مهم است فروشنده این کوتاهی اعلام شده، هم فروشنده و هم خیاط که فامیل هم هستند میگویند که آستین مجدد برات نمی‌زنیم و لباس رو بیار برات تیکه اضافه میکنم آن هم سرشانه، هرچی هم میگم که اینقدر پول هزینه کردم و الان شما در برشتون اشتباه کردید و پارچه تیکه دادن آن هم در سرشانه واقعاً زشت می‌شود لباس، اصلأ پاسخگو نیستند و می‌گویند یا تیکه یا کاریه که شده.
چیکار باید کنم کجا مراجعه کنم چطوری قانونی میتونم بهشون بفهمونم که نسبت به کارشون که خراب کردن باید پاسخگو باشند.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر محترم شما یک قرارداد مجازی منعقد کرده اید اکر در متن توافق متراژ پارچه و مدل درخواستی شما به طور دقیق مشخص شده فروشنده متعهد به انجام دوخت دقیق شده و تخلف کرده می توانید از خیار تخلف از شرط استفاده کنید و توافق را فسخ کنید