21 اسفند 1402

تعدیل نفقه از چه زمانی اعمال می شود؟

دسته بندی : خانواده | نفقه
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
بنده برای دخترم درخواست تعدیل نفقه داده بودم و نظریه کارشناسی که از طرف دادگاه تعیین شده بود این بود که نفقه از ماهی 500 به ماهی 1350 از زمان تقدیم دادخواست (02/05/22) افزایش پیدا کنه،حالا سوال من اینکه این ماب التفاوت افزایش که ماهیانه 850 هستش رو باید از مرداد ماه تا اسفند حساب کنیم که میشه 8850 رو باید از پدرش طلب کنیم یا نمیتونیم؟روال کارش چطوره باید شکایت کنیم برای پرداخت این مبلغ از طرف پدرش؟پیشاپیش از اینکه منو به طور کامل راهنمایی میکنید سپاسگزارم 🌺

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وقت بخیر پس از درخواست تعدیل نفقه وتعیین میزان نفقه افزایش یافته این نفقه از همان زمان که رای صادر شده اعمال می گردد.