آیا پدر فرزند در قید حیات نیست؟

دسته بندی : خانواده | نفقه
عاطفه بذار
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
وقتی پدر بزرگ تمکن مالی نداشته باشه آیا عروس می‌تواند برای پرداخت نفقه شکایت کند؟
بعد پدر بزرگ تمام داراییش یه خونه و یه حقوق ماهانه 5 میلیون تومان داره آیا پرداخت نفقه شاملش میشه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

درود در صورت عدم حضور پدر نفقه فرزند بر عهده جدی پدری است بنابراین با توجه به شرایط و اوضاع احوال ایشان کارشناس نفقه نوه را تعیین می‌کند و عروس قانونا امکان طرح دعوی مطالبه نفقه فرزند را دارد