مطالبه نفقه معوقه زوجه

دسته بندی : خانواده | نفقه
کبری پیرداده بیرانوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
من حدودا 13 سال هست که ازدواج کردم. و حدودا 7 سال هست که هیچ پولی به عنوان نفقه دریافت نکردم و چون شاغل هستم تامین مخارج با خودم هست. تنها مبلغی که دریافت کردم یکسال پیش 10 میلیون واریزی داشتم از طرف همسرم.
و به دلیل نداشتن شغل مشخص و اختلافات پیش آمده
آیا برای مطالبه نفقه می تونم اقدام کنم؟
و آیا نفقه 7 سال رو می تونم مطالبه کن

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی، رویه دادگاهها برای پرداخت نفقه معوقه اگر باهم زندگی میکنید این است که چون باهم زندگی کرده اید ظاهر در پرداخت نفقه است ولی شما اگر ثابت کنید نفقه ای از جانب زوج پرداخت نشده است قابل مطالبه است،