عقد نکاح دایم واقع و ثبت گردیده؟

دسته بندی : خانواده | نفقه
عاطفه بذار
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
آیا زوجه در صورت عدم باکرگی و زندگی در منزل پدری پس از گذشت 6 ماه می‌تواند درخواست نفقه کند ؟
در صورتی که تا به حال منزل داماد برای زندگی نیامده است

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

در عقد نکاح دایم زن به محض عقد مستحق نفقه است و حتی می‌تواند از حق حبس خود ( عدم انجام وظایف زناشویی ) استفاده کند تا نفقه پرداخت و ایشان تمکین نماید حال که زوجه دوشیزه نیست لذا تا زمانی که نشوز زن ثابت نگردد همچنان مشمول نفقه میباشد مگر ان که زوج ثابت نماید شرایط زندگی را فراهم لکن زوجه همراهی نکرده و تمکین نمی نماید