21 اسفند 1402

مجازات جرم توهین و تهدید چیست؟

دسته بندی : کیفری | تهدید
هانیه کارگرمتو
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام سر سهم پدری خواهرهام ویکی از برادرانم کفتند که خانه خودت را بفروش ؤباپول ان خانة پدری را بردار من هةم خانه ام رافروختم حالا میگن نمیفروشیم من هم با یکی از خواهرانم حرفم شد بهش فوش دادم انم رفته از دست من شکایت کرده که منوتهدیدکردهجرم توهین وتهدید چیه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر محترم ،مجازات جرم تهدید، یکی از دو مجازات از 1 تا 74 ضربه شلاق تعزیری یا حبس از 1 ماه تا 1 سال بوده؛ اما حکم مجازات تهدید همراه با اجبار هر دو مجازات 1 تا 74 ضربه شلاق تعزیری و حبس از 45 روز تا 1 سال می باشد.توهین به افراد از قبیل فحاشی و استعمال الفاظ رکیک چنانچه موجب حد قذف نباشد به مجازات شلاق تا 74 ضربه و یا پنجاه هزار تا یک میلیون ریال جزای نقدی خواهد بود . "