26 اسفند 1402

قبلا طرح دعوی شده ولیکن نتیجه ای حاصل نشده. حال چگونه. با مدارک جدید احقاق حق شود؟

دسته بندی : حقوقی | اثبات مالکیت (مالی غیر منقول)
عبدالمجید عبدی دزفولی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام و درود
زمین موروثی داریم و عده ای قسمتی از زمین رو غصب و ساخت و ساز غیر قانونی کردن که ما قبلاً شکایت کردیم و تا حکم تخریب هم پیش رفتیم ولی در تجدید نظر متاسفانه قید شده چون سند رسمی ارائه نشده حکم رو کنسل و پرونده بسته شد و بعد از چند سال ما دوباره شکایت کردیم و در روند بررسی این پرونده هستم الان که گفتم از تجربه شما مشورتی بگیرم
شکایت قبل فقط با مدارک قدیمی که داریم پیش رفتیم در صورتی که آثار احیا و کربندی و ... هم در نقشه های هوایی سال 35 و 46 و 73 داریم و مورد نقشه هوایی در شکایت قبل نه ذکر شده و نه بررسی و الان در شکایت جدید پیگیر شدم .
می خاستم اگه می تونید کمکم کنید و مشاوره و .. بهم بدید که اولش متشکر میشم و بنده حق مشاوره و .. شما رو پرداخت کنم و یک راه ارتباطی داشته باشیم که بنده بتونم از مشاوره و اطلاعات شما استفاده کنم و البته با پرداخت حق مشاوره و ..
. فهد اسحاقی قشمی هستم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام حال چنانچه مدارک و مستندات جدید شما کفایت ادعا و مطالبات را دارد حتما اقدام مقتضی را مبذول فرمایید تا نتیجه مثبت و مطلوب حاصل شود.موفق باشید.